onedirectionsnovel.blogg.se

Next to you -Del 8

Publicerad 2012-11-07 18:56:00 i Next to you,

Previous:

-Guys, this is Kaylie, Brianna and Allison. And girls this is Louis, Liam, Niall and Zayn, presenterade Harry.
-Hey! sa jag till de andra och de log stort.
-Vi hade tänkt att vi skulle äta lite här och sen får vi väll se vad som händer, sa Allison och började gå mot bordet.
-Ehm, okej, men jag ska bara gå och byta om först! ropade jag och skyndade till sovrummet där jag och Brianna skulle sova. Resväskorna stod på golvet och jag öppnade snabbt min och letade upp en snygg topp och ett par svarta jeans. Jag skulle precis ta av mig mina blöta underkläder när jag gick rakt in i någon..


 
Kaylies perspektiv:

-Oj sorry, sa jag automatiskt och kollade upp på personen jag gått in i.
-Hehe, no problem! svarade Niall och log. Niall, justja. Han blonda från Irland. Jag stannade upp och tittade rakt in i hans blå ögon. Gud, vad fin han är, tänkte jag för mig själv och bet mig i läppen för att inte stå och le som en idiot. Plötsligt böjde han sig ner och plockade upp något från golvet. Jag slet blicken från honom och stirrade på föremålet han hade i sina händer, min handuk. En våg av skam gick genom mig och jag kände hur jag blev röd i hela facet.
-Du tappade den här, sa Niall på sin heta irländska engelska och log lite mot mig.
-Ehm, tack, svarade jag och kollade ner i golvet. Här hade jag stått i bara underkläderna inför Niall Horan. Hur dum får man bli? tänkte jag och skrattade lite för mig själv.
-Jo, jag smög faktiskt inte upp bakom dig som det kanske ser ut, började Niall. Jag skulle bara fråga dig var toan låg, sa han och skrattade.
-Åhh, jaha. Den är precis här till höger, svarade jag och kollade upp på honom. Han var inte riktigt lika lång som de andra men jag var o-andra sidan inte särskilt lång heller. 
-Okej, tack! svarade han och log stort. Han visste att jag skämt ut mig själv men försökte låtsas som ingenting. Det var gulligt, muttrade jag för mig själv och gick in i den stora walk-in-closeten för att nu privat byta om.
 
Niall's perspektiv:

Harrys kompisar var riktigt roliga och snälla. Kaylie hade dock skämt ut sig själv men det var bara roligt. Hoppas bara inte att hon tog det så hårt.. Hon var väldigt söt; brunt långt hår, mörk-blå ögon och ganska så kort. Kanske det inte var det bästa sättet att presentera sig när man bara står i underkläder men jag försökte att inte kolla och bara låtsas som ingenting. Hon hade inte ens märkt att hon tappat handuken, skrattade jag för mig själv och tvättade händerna.
-Niall, Harry har beställt Nandos till dig! ropade Louis från matbordet.
-Yay! Great! svarade jag och satte mig ner vid det fint uppdukade bordet.
-Ni har grymt fin utsikt här hörrni! sa Harry och kollade ut över de blinkande lamporna från city.
-Ja, bästa i hela hotellet! tjöt Kaylie uppspelt.
-Haha, ni skulle ha sett hur Kaylie och Brianna sprang runt som småtjejer på julafton innan ni kom! skrattade Allison. 
-Haha, jo vi såg lite av Kaylies... Ja vad ska man säga, säldans? sa Liam sarkastiskt och skrattade. Jag kollade på Kaylie som satte händerna för ansiktet och lutade sig på armbågarna. Men jag kunde verkligen inte hålla mig från att skratta precis som de andra killarna, Bri och Allison.
-Sluuuuuta, stönade Kaylie och fnittrade.
-Men Kaylie, du var verkligen en jätte söt säl, tröstade jag och Harry instämde.
Så fortsatte kvällen med massa skratt,skämt gamla minnen från då Harry och Bri och Ali var bästa vänner och sånt! Kvällen var riktigt lyckad och jag kände på mig att dom här tjejerna skulle vi komma väldigt bra överens med! Såklart var det jobbigt att säga hejdå, men vi bestämde oss för att ses imorgon igen.
-Hejdå nu killar! sa Brianna och kramade om oss alla. Inte långt därefter kom Kaylie och Allison.
-Hejdå! Det var super roligt att träffa er! sa Kaylie och kramade om oss alla i tur ordning. När hon kom till mig kramade jag om henne lite extra hårt och viskade 'messa mig sen, sötnos'. Hon kollade oförstående upp men log stort. Harry gav Allison sitt nummer och de verkade ha väldigt roligt åt någonting. Brianna stod och pratade med Louis, Liam och Zayn. 
-Nu måste vi verkligen gå men vi ses imorn! sa Harry och log mot tjejerna. De log tillbaka och Kaylie vinkade åt oss. Det var verkligen en lyckad kväll.
 
Allison's perspektiv:

-Åhhh visst var dom jätte gulliga! utropade jag och slängde sig ner på sängen. 
-Jaaa! Jag har aldrig träffat så söta och trevliga killar! Dom var perfekta, sa Brianna och Kaylie instämde. Alla killarna var roliga, fina, trevliga, omtänksamma..Ja allt! Harry hade gett mig sitt nummer och han hade fått mitt. Det var verkligen perfekt!
-Hörrni, tydligen tog Niall min mobil under kvällen och satt in sitt nummer i min kontaktlista.. Det var därför han sa att jag skulle messa! skrattade Kaylie med mobilen i handen.
-Naaw, vad sött! sa Brianna och log.
-Jaa! Och gissa vad han satte för namn? Niall The Iirish One, och ett hjärta efter! Haha, gud vad gullig han är! ropade Kaylie och började knappa in ett nytt mess. Jag log mot henne och allt jag kunde tänka var hur glad jag var över att jag var här i London med mina allra bästa vänner och vi hade just träffat de mest underbara killarna på den här planeten.
 

 Sådärja! Jag skyndade lite med den här delen, har väldigt bråttom nu i veckan men en del fick ni nu iallafall! Hoppas ni tyckte om den och kommentera för mera! Det var roligt att så många ändå fick biljetter till 8 maj. Vi ses där hörrni! :D
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karoline

Publicerad 2012-11-07 19:59:28

Aaaww! Niall<3<3<3

Postat av: Julie

Publicerad 2012-11-07 19:59:59

Sååå bra! fortsätt skriva! längtar till nästa!! :)))

Postat av: Hanna & Alexandra

Publicerad 2012-11-08 09:19:46

Hej!
Vi älskar din blogg och vi skriver själv en novell om One Direction. Vi undrar om du skulle vilja göra ett länkbyte med oss om du gillar det du läser.
Vår blogg heter directionsnovel.blogg.se
Hör gärna av dig till oss!
Kramar

Postat av: Hanna & Alexandra

Publicerad 2012-11-08 09:19:46

Hej!
Vi älskar din blogg och vi skriver själv en novell om One Direction. Vi undrar om du skulle vilja göra ett länkbyte med oss om du gillar det du läser.
Vår blogg heter directionsnovel.blogg.se
Hör gärna av dig till oss!
Kramar

Postat av: Emma

Publicerad 2012-11-08 17:59:35

JAAAAA, älskar noveller med Niall! Jättebra!!:)<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! I den här bloggen skriver jag noveller om världens största pojkband One Direction! Jag försöker uppdatera så ofta jag kan, men det kan bli lite stressigt med skolan, fritiden osv. Hope you like it anyway! :) Kontakta mig på: [email protected]

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela