onedirectionsnovel.blogg.se

Next to you -Del 13

Publicerad 2012-11-19 17:15:35 i Next to you,

Previous:
-Shh, Harry nej.. mumlade jag och hyshade honom. Han tittade tyst upp och jag ställde mig framför honom.
-Harry, jag gillar inte det. Jag älskar det, det är så vackert! viskade jag och såg hur Harrys leende bara växte.
-Jag trodde att du skulle gilla det, viskade Harry tillbaka och såg nöjd ut. 
-Jag tog dig hit för att det här stället betyder mycket för mig, hit går jag när jag är både glad och ledsen. Och du betyder mycket för mig Allison. Du har gjort mig så glad, bara att se dig le gör min dag. Jag gillar verkligen dig, viskade Harry och flyttade sig närmre. Ett glädjerus spred sig genom min kropp och jag log stort. Harry gillade mig. Mig, Allison.
-Du gör min dag Harry. Du är så fin, så otroligt fin. Jag gillar dig verkligen enormt mycket, viskade jag och lade armarna om Harrys hals. Harry böjde sig mot mig och hans mjuka läppar mötte mina i en perfekt kyss. 
  
 
 
Allisons perspektiv:

Vi avslutade kyssen och jag kramade om Harry hårt. Känslan av lycka spred sig genom varje liten nervtråd i hela kroppen. Det gick inte att beskriva på något annat sätt. Jag släppte taget och studerade Harry. Hans ögon lyste av lycka och jag skrattade.
-Jag kan inte beskriva hur glad jag är.. viskade jag och såg hur Harrys leende bara blev större och större.
-Som jag har längtat efter den här stunde.. Du skulle bara veta, svarade han och blinkade mot mig.
-Så jag antar att det är du och jag nu? frågade jag prövande och tog hans händer i mina. Harry nickade ivrigt och skrattade. 'Det kan man väll säga, antar jag' sa Harry och log. Jag hoppade upp i famnen på honom och lade händerna åter igen om hans hals. Harry log och hans läppar mötte mina igen och lyckan jag känt så stark var nu extrem. Harry var min.
 
Briannas perspektiv:
 
-Shh, hörrni va tysta! ropade Liam och stirrade på tvn som hängde på väggen. Niall, Kaylie, Zayn och Louis skyndade sig till soffan och bilderna visades på skärmen. Bilderna av Harry och Allison, tillsammans, kyssandes.'Klockan var halv 10 när flickmangneten Harry Styles sågs kyssa en mystisk blond tjej på en liten  kulle utanför London City ikväll. Tidigare samma kväll sågs de unga paret smita ut från ett lägenhetshus i centrala London och fångades kort därefter på dessa bilder. Vem är tjejen? Ingen vet. Följ med oss ikväll på närmare nyheter om pojkbandsidolens nya flickvän..' Rösterna och bilderna fadeade ut och jag stirrade storögt på skärmen. 'Oj' var allt jag fick fram.
-Dom vet var vi bor, ropade Louis och Niall reste sig snabbt.
-Jag ringer Harry nu. Dom måst bort därifrån! Pressen kommer vara där när som helst, sa Liam och knappade in Harrys nummer.
-Vi måste bort härifrån, sa Niall som kom ut med en stor resväska. Alla paparazzis kommer vara här närsomhelst om dom inte redan står utanför, tillade Niall och kikade ut genom fönstret. Liam förklarade hela situationen till en mycket förvånad Harry, som lovade att ta första bästa taxi till vårt hotell. Minuterna som gick var minst sagt kaotiska. Louis hade genast sprungit ner till garaget och kört ut bilen, Liam och Zayn släckte lamporna och kastade in disken i diskhon, Niall packade över sin garderob i resväskan och Kaylie fumlade mest runt i mörkret. Jag satt fortfarande kvar i soffan och visste inte vad jag skulle göra. Skulle det bli såhär när man är vänner med killarna? Skulle vi alltid måsta gömmas från media? Vad skulle hända med Allison och vad skulle fansen tycka om deras förhållande? Frågorna var många och jag hade inget svar på dem. Jag kände mig bara så yr..
-Brianna, kom nu sötnos, var inte rädd Louis har bilen parkerad precis utanför och jag är här, sa Liam och jag kände hur jag lyftes upp. Låg jag ner? Allt var så mörkt. Var är jag? 'Öppnar du dörren Niall?' hördes Liams röst igen. Liam. Jag var i Liams famn, jag kände hans doft. Varför i hela världen bar Liam mig? Det kändes som om jag var i ett tjockt mörker. Ett mörker som bara blev tjockare och tjockare och som tillslut omslöt mig helt.
 

 En riktigt kort del.. Men det kändes rätt att sluta där. Vad tror ni händer med Brianna?:)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2012-11-19 19:16:54

Oj, vad mycket som hände! Man blir så himla nyfiken! Längtar till nästa del, vill veta vad som händer med Brianna! Jättebra skrivet! Kram :)<3

Svar: Tack så mycket! :)
None None

Postat av: Cissi

Publicerad 2012-11-19 19:27:09

Awesome, blir ju nyfiken på vad som händer :D

Svar: Hihi, tack! :)
None None

Postat av: Majmona

Publicerad 2012-11-21 16:36:25

Det är bäst att du börjar skriva ! För du är ju grym :) Älskar dom <3

Svar: Tack så mycket! Skriver så mycket jag hinner! :)
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! I den här bloggen skriver jag noveller om världens största pojkband One Direction! Jag försöker uppdatera så ofta jag kan, men det kan bli lite stressigt med skolan, fritiden osv. Hope you like it anyway! :) Kontakta mig på: [email protected]

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela