onedirectionsnovel.blogg.se

Next to you -Del 18

Publicerad 2012-12-08 15:23:00 i Next to you,

Previous:
 
Stämmningen var helt annorlunda nu, inte lika spänd. Niall gosade med Kaylie i soffan och Harry pussade på Allison. Brianna satt brevid mig i soffan och hennes hand låg i min.
-Hörrni, vad säger ni om att åka ut och äta middag ikväll? sa Louis och log stort. 
-Jaa! Vi kan åka till någon fin restaurang här i närheten och käka! svarade Zayn. Vi alla kom överens om att det var en grym ide. Ali, Bri och Kaylie fixade sig klara och jag bytte kläder tillsammans med de andra killarna. 
-Är du säker på att det här är bra för Kaylie? frågade jag och drog på mig en vit tröja. 
-Ja, jag tror det. Vi kan inte sluta leva pga det här. Kaylie förtjänar att ha lite kul, sa Niall och log. Jag nickade för mig själv och satte vax i håret. Den här kvällen skulle bli oförglömlig.
 
 
 
Allsions perspektiv:
 
-Tack, gulle! fnissade jag och slog mig ner. Harry hade dragit ut stolen och gick nu till andra sidan av det avlånga bordet. Brevid mig slog Kaylie och Bri sig ner och mittemot dem Niall och Liam. Zayn och Louis fick sitta på kanten. Bordet var vackert dukat och servitören kom genast med våra menyer.
-Hey there, hälsade servitören och gav mig en meny. Han blinkade åt mig och log stort. 
-Thank you, svarade jag och log tillabaka. Harry sneglade på servitören som fortfarande inte släppt mig med blicken. Det kändes lite pinsamt men ändå smickrande. Jag var van att ha killarnas blickar på mig.
-Ursäkta, skulle du kunna ta en bild? frågade Harry servitören som nickade och tog Harrys Iphone.
Vi klämde ihop oss och Louis ropade 'chees'. Niall avbröt honom och ropade 'potato'. Jag log stort mot kameran och de andra skrattade hysteriskt. Två gamla tanter vände sig om och stirrade surt på oss, men jag bara fortsatte skratta. Maten kom inbärandes av varsin servitör. Niall såg överlycklig ut och såg ut att närsomhelst kunna sluka sin stora biff i en tugga. Harry hade också beställt in kött medans jag tog fisk. 
-Han där servitören verkar gilla dig, viskade Kaylie diskret och sneglade mot bardisken. Min blick sökte sig genom restaurangen och fastnade på servitören som Kaylie pratade om. Han såg söt, men han kan ju inte stirra sådär hela kvällen, tänkte jag för mig själv och smuttade på colan. Plötsligt plingade ett mess från väskan. Nytt meddelande från Cody lyste från skärmen. 'You look really stunning tonight;)xx' och bilden som servitören tagit. Harry måste ha lagt ut den på twitter precis just. 'haha, thanks xx' knappade jag in och satte sedan mobilen på ljudlös. 
 
 
Louis perspektiv:
 
-Ohh, mums! Det där var sjukt gott ju! sa jag och lutade mig belåtet tillbaka i den bekväma stolen. Niall nickade instämmande och log stort. 
-Orkar ni dra ut ikväll? Jag skulle jätte gärna festa, frågade jag och Zayn nickade.
-Me too! Vi kan dra till det där sället precis här runt hörnet, föreslog Zayn.
-Jaa, gärna! sa Allison, Harry, Liam och Bri i kör. Niall studerade Kaylie och svarade sedan för dem båda.
-Ni får gärna åka men jag tror att Kaylie och jag åker tillbaka till hotellet och tar det lugnt ikväll! sa Niall och Kaylie log tacksamt. Jag nickade förstående och gav kortet till servitören som kommit med notan.
-Okay då blir det bara vi sex, konstaterade Harry och log stort.
Niall och Kaylie började gå hemåt och vi andra fortsatte vidare på gatan. Inne i klubben var det fullt med folk, lamporna lyste och blinkade i många olika färger. Just nu spelades en av Nicki Minaj's låtar och jag kände redan hur dansgolvet och baren lockade. Jag drog med mig Zayn, Liam och Bri till baren medan Harry och Allison trängde sig ut på dansgolvet.
 
 
Harrys perspektiv:
 
Någon timme senare dansade vi fortfarande. Vi hade tagit några drinkar men var inte helt borta. Det kändes onödigt att förstöra kvällen med mera alkohol. Allison rörde sig smidigt på dansgolvet. Hon var alltid nära mig och verkade verkligen trivas. Hennes långa blonda hår rörde sig när hon dansade och hennes glittriga klänning glimmade perfekt i ljuset av alla lampor. Dansgolvet var fullt av människor och jag dansade nära Ali. Hennes kropp var tryckt mot min och jag var så glad över att ha henne här med mig just nu.
-Måste ut, viskade hon i mitt öra och jag följde efter henne genom folkmassan. Vi trängde oss ut och flämtade när frisk luft nådde våra lungor.
-Herregud, hur varmt var det där inne? skrattade Ali och greppade min hand.
-Väldigt varmt, skrattade jag och böjde mig fram för att kyssa henne. Våra läppar möttes i en perfekt kyss som blev allt mer passionerad. Allison stod lutad mot en väg och jag drog handen genom hennes hår medans våra läppar trånade efter varandra. Hon höll ett fast grepp om min hals och hade ena handen på mitt bröst. Hon doftade ljuvligt och smakade jordgubb.
-Ojojoj, här går det hett till! skrattade Louis. Allisons läppar särades från mina och jag vände mig snabbt om.
-Lou, du stör! klagade jag och skrattade.
-Sorry men jag måste verkligen ut därifrån. Liam och Brianna har det nästan roligare där inne än vad ni har här ute, skrattade Lou och slog sig ner på en bänk.
-Liam och Bri? Nej vad roligt! ropade Ali och fnissade.
-Det verkar som att mycket händer ikväll, instämde jag och log mot Ali. 
-Kom nu så går vi tillbaka in, det börjar bli kallt! huttrade Ali och lade armarna över bröstet. 
Vi skyndade in och möttes av ett dånande ljud från live while we're young. Ett leende spred sig över mina läppar som det alltid gjorde när jag hörde vår egen musik på radion.
-Yaay! Kom nu Harry, vi dansar! ropade Ali och skuttade ut på dansgolvet. 
 
 
Nialls perspektiv:
 
-Oj vad fin du var ikväll då! sa jag och log stort mot Kaylie som kom ut ur garderoben i ett litet svart nattlinne.
-Naw, tack gulle! fnittrade hon och hoppade upp i sängen och böjde sig fram för att kyssa mig. Kyssen var mjuk och varade länge. Känslan att få vara med Kaylie var otrolig. Hon var perfekt.
-Är du trött Nialler, frågade hon och log retsamt efter min stora gäspning.
-Om jag är! Jobbigt att vara med dig hela dagarna, svarade jag och blinkade till henne. 
-Haha, jag säger detsamma, fnissade hon och flätade in sina fingrar mellan mina. Hon såg glad ut, lycklig. Hennes blå ögon glimmade och ett leende lyste från hennes läppar.
-Du är så fin Kaylie! Jag älskar dig! viskade jag och mötte hennes blick.
-Du är fin Niall. Du är perfekt, perfekt för mig och jag älskar dig! viskade hon och hennes läppar mötte mina än en gång.
 

 Naw! Vad söta dom är, hehe!:) Tack så mycket för era fina kommentarer. Ni anar inte hur glad jag blir! SLog även besökrekord igår. Så välkomna alla nya läsare, hoppas ni stannar!
Update: Nytt inlägg kommer på fredag!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-08 21:03:17

Giv me more!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar: Det kommer! :D
None None

Postat av: Alexandra

Publicerad 2012-12-08 22:26:16

Jätte bra :)
Vill ha mer!!

Svar: Tack!:)
None None

Postat av: Erika

Publicerad 2012-12-09 00:07:53

Riktigt bra kapitel!! :)
Vill bara veta mer.

Svar: Tack!:)
None None

Postat av: Emma

Publicerad 2012-12-09 15:15:29

Naaaaww, så bra kapitel! Älskar den här novellen! :)<3

Svar: Hihi, tack! :)
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! I den här bloggen skriver jag noveller om världens största pojkband One Direction! Jag försöker uppdatera så ofta jag kan, men det kan bli lite stressigt med skolan, fritiden osv. Hope you like it anyway! :) Kontakta mig på: [email protected]

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela